Jobie

Party Fredag

Hallå där!
 
Här händer det så himla mycket att man inte riktigt hinner med att blogga! Igår va det ca 39°C varmt ute så då åkte vi till en stor pool i närheten bara det att vi blev lurade att åka in mot stan, gå aslångt och hoppa på en till spårvagn som skulle ta oss till poolen som ligger några kvarter ifrån vårt hus. Smarta svenskar som lurar oss! 
 
Idag har Mathilda, Emma och jag varit iväg på Queen Victoria market och handlat inför tacos ikväll och BBQ imorgon, fick med oss typ 5kg kött hem + massa grönsaker. Det enda vi inte köpte var citroner för det finns gigantiska hos grannen!
 
Melbourne Zoo
 
Godmorgon!
 
Idag har jag äntligen fått besöka Melbourne Zoo! Himla trevligt att gå runt bland massa djur, sälarna var nog bäst, vill ha en säl som husdjur. Dock var de väldigt svåra att fånga på bild, de är supersnabba! Kommer en liten film sen, orkar inte gå igenom alla bilder och filmklipp just nu. Måste vila efter att ha gått runt på zoot i flera timmar, dags för Morgonpasset i P3!
 
26e November 2012
 
Heeeej bloggen!
 
Har varit riktigt kass på att blogga det senaste, skärpning Johanna! 
Idag har jag haft en heldag med Emma och Mathilda för att lära känna dem lite mer och vi funkar bra tillsammans. På torsdag och fredag flyttar ännu mer svenskar in i huset så på lördag ska vi ha en BBQ!
 
Förresten så är jag jäkligt avundsjuk på alla som har fått snö, jag vill också ha! Det är mindre än en månad kvar till jul och här får man inga julkänslor alls. Ville köpa en julstjärna eller en julgran på IKEA men det fick jag inte för Jesper, BUHU!